22. 02. 2024

5.turnaj EX-U18M skupiny E jsme odehráli na domácí půdě

Zisk pořadatelství v našem městě a podporu domácích fanoušků jsme bohužel nevyužili

Zdálo se to neuvěřitelné, ale díky nevydařenému minulému turnaji jsme získali možnost pořádat v našem městě 17.-18.02.2024 5.kolo této soutěže. Jednalo se o skvělou možnost pro všechny jak hráče, tak diváky, užít si skvělou atmosféru a volejbal kadetů.

Vše bylo nachystáno, připraveno a s trochou nervozity z historické premiéry pořadatelství jsme si přáli hladký průběh celého turnaje. Myšlenku neúspěchu díky podepsání se jarních prázdnin a lyžařských výcviků našich hráčů jsme se snažili nepřipouštět a věřili jsme, že se na poslední kolo vrátíme zpět do 4.skupiny.

První sobotní zápas proti VK Sport Rychnov n.K. jsme zvládli skvěle a radujeme se z výhry 3:0.

Odpoledne nás čekal tým VK Jirkov. Bohužel před utkáním došlo ke zranění našeho kapitána a smečaře Nováka P. a tato situace se neskutečně podepsala na výkonu celého týmu. Všichni hráči byli natolik rozhozeni, že se po prohře 1.setu 25:27 nedokázali vrátit do zápasu. Výsledkem je prohra 1:3 a cenné body si připisuje soupeř.

V neděli malá naděje postupu zhasla výhrou VK Jirkova nad VK Sport Rychnovem. Náš poslední zápas proti VK PFN Znojmo byl už zřejmě pod vlivem ztráty motivace. Na výkonu to bylo velmi znát, ve hře na palubovce to vůbec neladilo. Hořkost z prohry 0:3 nás vyprovází do šaten.

Bohužel i takové dny jsou. Je nám velice líto, že se to stalo právě v domácím prostředí před diváky, kteří chtěli vidět náš nejlepší výkon. O tomto víkendu rozhodně nebyl.

Moc všem děkujeme za návštěvu, že jste nás přišli povzbudit a za příjemnou atmosféru. Městu Frýdlant n.O. děkujeme za finanční podporu, tímto jsme mohli turnaj v našem městě uskutečnit.

V březnu 9.-10.03.2024 nás čeká poslední kolo této soutěže. Pátá skupina se odehraje na druhém konci republiky, a to v Sokolově. Když už budeme muset cestovat tolik kilometrů, chceme domů přivést výhry a tím lepši pozici pro účast v baráži.