25. 01. 2024

Ve čtvrtém kole jsme zamrzli jako měsíc leden

Tentokrát náš výkon bohužel nestačil ani na udržení ve skupině

V lednu, za pec si sednu. Ve dne jas - v noci mráz.

Bohužel tento turnaj (20.-21.01.23) se nám vůbec nevydařil. Zůstali jsme sedět doma za pecí a ve dne žádný jas jsme neviděli. Zamrzlí a zhaslí jsme byli po celou dobu turnaje jak herně, tak týmově.

Venku mrzlo, v hale bylo jako v sauně. A my jsme se od prvního míče trápili a potili přesně tak, jak to bývá v saunovém světě. Nedokázali jsme se tolik nabudit a zkoncentrovat, abychom domů odjížděli alespoň s jednou výhrou. Jen jedno vítězství nás dělilo od nesestoupení do 5.skupiny. Bohužel nervozita, chyby a přísnost rozhodčího v utkání proti Karlovarsku, který jsme odehráli v neděli, nás stojí pád ze skupiny.

RED x Nový Jičín 1:3; RED x VelMez 1:3; RED x Karlovarsko 1:3

Vztek, smutek, nechuť....tyto emoce nás poslaly na kolena a rozplynula se nám naděje nemuset se účastnit baráže. Ale cestou domů dochází ke smíření. Absence na trénincích byla ve hře znát. I prohry jsou důležité nejen ve sportu, ale i v životě. Je třeba si přiznat chyby, najít na otázky proč odpovědi a do dalšího kola se z těch kolen vrátit zpět a napřímit se. Porážku přijímáme a na trénincích chceme zamakat.